10.11.06

Onnenpäivä

Ihana aamu. Tilille oli ropsahtanut pitkään venynyt palkka ja lisäksi toinen pieni korvaus, etuajassa. Kolminumeroinen saldo, en edes muistanut miltä se näyttää! Ooh mikä kroisos olen!

Törsäsin heti mimmin joulukalenteriin. Se on yllätys, mutta voin kirjoittaa siitä koska hän ei osaa vielä surffata. (Oman CD-ROM:insa kaksivuotias kyllä käynnistää tuplaklikkauksella oikeasta kuvakkeesta, mikä on aina kohtalaisen hämmentävää.) Alakerran Kynässä ja Paperissa oli nasta valikoima erilaisia kalentereita. Ateistin on aina haastavaa löytää kalenteri jonka viimeisen luukun pääpalkintona ei komeilisi Jesse kapaloissaan. Se nyt vaan ei kuulu meidän jouluumme. K&P:stä löytyi Jasso-kalenteri. Odotukset ovat korkealla.

Huomiselle on noin seitsemän erilaista tekemistarjousta. On tuparia, tarjottua olutta, keikkaa pukkaa ja vaikka mitä. Ikeaankin huvittaisi mennä (tiedän olevani pervo, ei tartte sanoa enempää). Olen niin hämmentynyt tämän pitkään jatkuneen kotonakökkimisen jälkeen ettei minulla ole aavistustakaan minne pitäisi suunnata. Arhg. Toivottavasti en päädy tekemään nk. raisioita: istun kotona valinnan vaikeuden valtaamana iltayhdeksään osaamatta päättää ja kun viimein lähden liikkeelle en saa enää ketään kiinni ja vietän illan Kustaa Vaasassa. Kokemusta on. Pitäkää peukkuja.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home