6.11.06

Minähän en ota kantaa mihinkään maailmanpoliittisiin tapahtumiin täällä

Kaikesta huolimatta tuli hyvä päivä. Aamulla klo 08:30 tippui täysin odottamaton kommunikointipommi joka mustasi seuraavat tunnit. 13:30 asia ratkesi odottamattomalla tavalla: saimme luvat interaktiivisen ääni-installaation pystyttämiseen uuteen, ehkä jopa alkuperäistä parempaan paikkaan: hyvä minä!

Kokous, yksi kermawiener (älkää kysykö enempää. Fak, jos asian nimi on kermawiener niin voiko sitä olla ottamatta? Minä en voinut. Sormet tulivat tahmeiksi) ja lumiukkoja tyttären kanssa sisäpihalla. Missä ovat kamerapuhelimet kun niitä kerrankin tarvitsisi? Lumen koostumus oli tismalleen oikeaa lumiukko-wise ja pystytimme kaupungin komeimman lumitrion. Ensimmäisellä on musta pipo ja porkkananenä. Toisella on kädet taskussa, perunanenä ja keesi. Kolmannella on muuten vaan päärynänmuotoinen pää ja kädet puuskassa. Niiden koiralle tuli nimeksi Tänttä.

Ja sitten illalla vielä aikaa surffata. Lehden kirkollisvaalikone 2006 oli jotain elämää suurempaa. En tiennyt että noin hyvää huumoria vielä tehdään. Valoa näkyvissä.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home