28.7.06

Paluu arkeen

Kustavissa oli tänä vuonna vähemmän hyttysiä kuin aikaisemmin ja vesi oli lämpimämpää kuin koskaan. Yhdistelmä pieni tyttö, iso hauki ja vielä isompi hymy oli mainio. Maidottomaksi laajentunut (entisestään vehnätön, rukiiton, ohraton, munaton, soijaton, sitrukseton ja suklaaton) imetysdietti tuotti alkuun päänvaivaa mutta tonnikalalla ja valkoisilla pavuilla tomaattikastikkeessa siitä selvittiin. Nyt kotona tuntuu jo juhlavalta kun pääsee syömään tuoreita asioita ja hyvää kotiruokaa.

Taapero tietää jo että syksyllä kun toinen vanhemmista lähtee tekemään hommiija, äiti lähtee ouluun ja tyyppi itse taahaan. Ja tietääpä taapero senkin että taahassa "oi yyyä puuoo, nukkuu ja eikkii". Aloituspäivä on viikon kuluttua maanantaina. Eiköhän tästä selvitä.

Eilen kävin ottamassa opiskelupaikan vastaan ja ilmottautumassa läsnäolevaksi opiskelijaksi. Aution koulun sokkeloisilla käytävillä vaeltelu olisi ollut hyvä pohja johonkin konsolipeliin mutta onneksi löysimme opintotoimistosta vihdoin koputtelemalla yhden työntekijän emmekä mitään örkkejä. Se oli myös kivaa kun Heidi tarjosi hyvää kahvia Minimarketin pihalla.

Sain opinto-oppaan ja olen jipposissani. Saa nähdä miten koulumaista ja tiukasti aikataulutettua Mlabissa tulee olemaan. Houkuttaisi ihan simona napata JOO-opintoja Yliopistosta, vaikka Kristiina-instituutista (en edes tiedä kuuluuko se Joohon mutta mahtia se olisi). Alkusyksyn aion kuitenkin keskittyä ottamaan haltuun muuttuneen perhekuvion: opiskeluelämän viiden vuoden tauon jälkeen ja päivähoidossa olevan lapsen.

Ja jos joku ei vielä ole nähnyt Repolaista, niin Kesäkaivarissa on ensi sunnuntaina tämän kesän viimeinen veto: lasten leikkipaikan lähellä kallioilla kello 12:00.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home