23.6.06

Juhannus - tuo vaikea vuodenaika?

Ainakin jälkikasvulle. Taaperon jussi ei ole lähtenyt ihan parhaissa merkeissä liikkeelle.

Eilinen ravitsemusterapeutin suosittama appelsiinialtistus osoitti kymmenessä minuutissa että sitrukset saavat meidän perheessä odottaa vielä korkkaamistaan. Kortisonia kului mutta yö oli siedettävä.

Tänään jättikaupassa taapero testasi saako jugurttpurkin auki hampailla kannen läpi. Purskis sanoi puolukkajugurtti ja holahti lapsen naamalle. Kaivelimme jo EpiPeniä esille mutta sille ei kuitenkaan ollut tarvetta, onneksi! Tyyppi sai vain kokovartaloryhelmät ja satunnaista urtikariaa. Selvisimme siis säikähdyksellä, Ataraxilla ja taas sillä kortisonilla. Iltapuhteissaan tämä kolmioläääkitty lapsi kompastui läppäriin ja sai huulensa auki jakkaran kulmaan. Turvonnut huuli ei onneksi estänyt nauttimasta aitoa maitoa, josta oli lohtua tähänkin tarpeeseen.

Noh. Nyt lapsi uinuu ja kaunpunkijuhannus etenee laatikkoviinin ja uuden hankinnan voimin. Haluatteko huutomerkkejä? Tältä pesee, sillä Guitar Hero on mahtava! Aivan upea!!! Ilmakitarat hiiteen! Tulkaa meille pelaamaan kitaraohjaimella! Osaan jo Iron Manin medium-levelillä 92-prosenttisen oikein. En ole vielä aloittanut uraani rokkisankarina koska tahdon ensin oppia vaikeammat sormitukset kunnolla. Täällä on kivaa!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home