15.6.06

Päiväkotipaikka saadaan!

Tänään kävin palaveeraamassa päivähoidon alueellisen bossin kanssa. Mukana olivat lääkärintodistukset, päätös myönnetystä sairaan lapsen hoitotuesta ja I&A-sairaalan lääkärin suositus päiväkotihoidolle perhepäivähoidon sijaan. Kaikki olikin paljon helpompaa kuin luulin.

Kysymys oli päivähoitolaisten mokasta. Toimitin päivähoitohakemuksen suosikkitarhaamme kuten asiaan kuuluu. Toimitin tarhalle hakemuksen samaan aikaa liitteeksi kaksisivuisen selvityksen lapsen terveydentilasta Epi-pen-tietoineen kaikkineen. Tätä paperia ei vaan ole kukaan sen ekan päiväkodin jälkeen nähnyt. Lapsen sähköisessä hakemuksessa ei ole sanaakaan allergioista. Huokaus. No nyt on.

Ehdotukset kolmiperhepäivähoidon järjestämisestä ainoastaan meidän kotonamme karisivat kun löin faktaa vakavista allergioista tiskiin.

Nyt lapselle luvattiin järjestää lapselle pk-paikka. Ilmeisesti Pasilasta. Matkoista ei tule herkkua mutta selviämme niistä. Jatkamme jonottamista oman alueen päiväkoteihin ja hoitomatka lyhenee toivon mukaan talven aikana. Pieni voitto tämäkin. Kiitos kommentoijille, soittajille ja tekstaajille tuesta ja neuvoista, olitte avuksi.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home