13.1.05

Lastenteatterin synnystä

Dramatisointini kesän ohjauksesta on melkein valmis. Se syntyi aika samaan tapaan kuin yleensä, pyörittelin asioita muutaman kuukauden päässäni ja kun viimein istuin koneelle, riitti kun vain kirjoitin kaiken ylös. Erityistä tässä prosessissa oli se että valmistelevan ajattelun ja lukutyön tein imettäessäni pitkiä toveja sängyllä iltaisin. Kirjoitusvaihe taas oli rikkonaisempi kuin koskaan, melkein vartin välein oli noustava imettämään tai vessattamaan vauvaa. Silti kaikki sujui kuin leikiten, luovalle työlle ominaisen keveäsi.

Esittelin produktion teatterin hallitukselle viikonloppuna ja tuli hyvä olo. Ohjaajat ja tuottajat nyökyttelivät tyytyväisinä ja lupasivat budjetit ja muut kuten oli puhe. Nyt olen jo aloittanut tuottajan pommittamisen sähköpostilla. En pysty osallistuman tuotantovaiheeseen kuten yleensä ja tarvitsen enemmän apua. No siksipä minulla tuottaja onkin. Seuraava iso asia on aikataulupalaverin järjestäminen ensi viikolla. Siinä onkin mallaamista kun kolmen free-tekijän kanssa pitäisi löytää yhteisiä vapaita aikoja.

Tuntuu hyvältä olla hommissa taas. Tutulta ja silti aivan uudelta. Tempo on lapsentahtisessa työnteossa ratkaisevasti eri, nautinto sama ellei suurempi.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home