23.11.05

Nopeat päivät

Käynnissä on Kallion kultuuriviikko Kallio Kipinöi-tapahtuman, KOE ry:n ja Valon voimien yhteistyönä. Minä edustan KOE ry:tä. Kiirettä on pitänyt. Otan lippuvarauksia vastaan hiekkalaatikolla ja vien ja haen avaimia lapsi kantoliinassa keikkueen. Mikäs tässä.

On hienoa olla jälleen kerran mukana tekemässä ilmaista kulttuuritapahtumaa. Minulle on tärkeää tuottaa kulttuuria, jossa lipunhinta ei nouse elämyksen kynnyskysmykseksi.

Tämänpäiväisestä paneelikeskustelusta on äkisti peruuttanut kaksi osanottajaa. Saa nähdä minkälaista keskustelua saamme aikaan. Tulkaa kuuntelemaan ja kommentoimaan puhetta julkisesta tilasta Harjun nuorisotalolle Aleksis Kiven katu ykköseen tänään kuudesta kahdeksaan!

Nykytaide on lapsiystävällistä. Kävimme taaperon kanssa maanantaina antamassa haastattelua Ylen Uudenmaan uutisiin ja katsomassa kun performanssista kuvattiin osia jutun kuvitukseksi. Tyyppi tsiigasi sylistäni performanssia herkeämättä parikymmentä minuuttia. Nykytaide-esitykset ovat täynnä valoa ja piipitystä, rytmistä puhetta, äännerykelmiä ja erilaisia toistuvia toimintoja. Taaperon mielestä nyktaide rulaa.

Yle uutisoi Nestlén kaamean kämmäyksen kirjoittamalla ensin äidinmaitotuotteista. Mitä helvettiä? Ei niissä purkeissa ämmää ole. Otsikko muutettiin muutama tunti myöhemmin mutta jutussa kirjoitettiin äidinmaidonvastikkeista.

Äidinmaidolle ei vaan ole olemassa vastaavaa tuotetta, vastiketta. Ei ole tuotetta jolla olisi samanlaisia immunologisia vaikutuksia tai vaikutusta äidin syöpäriskien pienenemiseen ja lapsen vastustuskyvyn lisääntymiseen. Kirjoitin asiasta illalla Ylelle ja tänä aamuna uutinen kertoo vihdoinkin äidinmaidonkorvikkeista. Toimittaja kertoi että "kielitoimisto tosin katsoo molempien ilmauksien tarkoittavan samaa asiaa". Otan asiasta selvää kun tämän viikkon kiireet hellittävät, asia ei minun näkemykseni mukaan missään nimessä ole sama.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home