15.11.05

Julki-imetyksessä ei tissi vilku

Linssilude-imettäjä ja jälkikasvu poseeraavat tämän päivän Uutislehti Satasessa. Aiheena on tämä aina kuuma: julki-imetys.

Meidän haastattelumme oli typistynyt tyngäksi. Pois jäivät mm. kysymykseni siitä miksi tissit ovat ok kolmen metrin mainoksissa rintaliivejä mainostamassa mutta eivät luonnollisessa tarkoituksessaan? Pois jäi myös jostain mieleen tarttunut äidinmaidon ylistys: aina mukana, oikean lämpöistä, hygieenistä ja kauniissa pakkauksessa :)

Sanansa sanoivat myös Imetyksen tuki ry:n pj Anna Metsoila ja tapakouluttaja (?) Helena Valonen. Tämä tapakouluttaja sai minut näkemään punaista. Hän pitää imetystä yksityisasiana joka kuuluu perheen piiriin, ei julkiseen tilaan:
"Imettäminen ei ole ulkopuolisten nähtäväksi tarkoitettu tapahtuma. Onhan rakastelukin luonnollista, mutta ei sitäkään mennä ravintolaan tekemään, sekin kuuluu yksityisaluelle."
Mitä helvettiä? Rinnastuuko imetys seksiin koska molemmissa saattaa vilahtaa pala tissiä? Miten jos se imetyksen rinnastaisi vaikka syömiseen, kun siitä siinä on kysymys, ei seksuaalisuudesta. Zii-sus.

Meistä kahdesta (neljästä) haastateltavasta otettu kuva oli kyllä hauska. Imetimme molemmat ja kummallakin oli imetyspaita. Tissiä ei vilkkunut ei sitten yhtään.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home