12.11.05

Erityisruokavalio ravintolan malliin

Olen tuntiopettajana isossa lafkassa joka täytti tänä syksynä pyöreitä vuosia. Työntekijöille (myös meille osa-aikaisille!) järjestettiin eilen bileet illallisineen Scandic Continentalissa. Erityisruokavaliot pyydettiin ilmoittamaan etukäteen.

Tiedän että ruokavalioni ei ole mukavin mahdollinen (vehnätön, ohraton, rukiiton, munaton ja soijaton kala-kasvisruoka) mutta en silti odottanut ihan tätä.

Alkuruoka oli ok, graavilohta ja salaatinlehti. Pääruuaksi sain mikrotettua herne-maissi-paprikaa, päällä yrttisilppua ja kaksi siivua paistettua kesäkurpitsaa. Hernemaissipaprikaa ravintolassa! Zii-sus. Olen syönyt parempaa ruokaa kotonani tällä dietillä viimeisen vuoden ajan. Olisivat edes käyttäneet tuoreita kasviksia niin olisin vain kiittänyt kauniisti.

Jälkiruoka pelasti paljon: tuoretta ananasta, vesimelonia, hunajamelonia, mansikoita ja rypäleitä kermavaahdon kanssa. Ei tarvinnut ihan nälkäisenä poistua.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home