Erityisruokavalio ravintolan malliin
Olen tuntiopettajana isossa lafkassa joka täytti tänä syksynä pyöreitä vuosia. Työntekijöille (myös meille osa-aikaisille!) järjestettiin eilen bileet illallisineen Scandic Continentalissa. Erityisruokavaliot pyydettiin ilmoittamaan etukäteen.
Tiedän että ruokavalioni ei ole mukavin mahdollinen (vehnätön, ohraton, rukiiton, munaton ja soijaton kala-kasvisruoka) mutta en silti odottanut ihan tätä.
Alkuruoka oli ok, graavilohta ja salaatinlehti. Pääruuaksi sain mikrotettua herne-maissi-paprikaa, päällä yrttisilppua ja kaksi siivua paistettua kesäkurpitsaa. Hernemaissipaprikaa ravintolassa! Zii-sus. Olen syönyt parempaa ruokaa kotonani tällä dietillä viimeisen vuoden ajan. Olisivat edes käyttäneet tuoreita kasviksia niin olisin vain kiittänyt kauniisti.
Jälkiruoka pelasti paljon: tuoretta ananasta, vesimelonia, hunajamelonia, mansikoita ja rypäleitä kermavaahdon kanssa. Ei tarvinnut ihan nälkäisenä poistua.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home