25.7.04

Hyvää teatteria ja lämmintä merivettä

Terveisiä pöndeltä. Oli tosi hyvä. Mökkielämä kelpasi ainakin tälle paatuneelle kaupunkilaiskakaralle. Sauna oli lämmin aamusta iltamyöhään, meri vieressä matala lämmin poukamana. Uitin itseäni onnellisena päivittäin, katselin metsää. Kuuntelin vesilintujen ääniä. Kirjoitin vähän, luin enemmän. Sielu lepäsi.

Teatteri oli hyvää kuten tiesinkin sen olevan. Teki hyvää nähdä vanhoja tuttuja ja päästä meuhkaamaan taiteesta ja olennaisuuksista, ei enää punkun voimalla kuten muinoin vaan kahden ykkösoluen. Toimi se niinkin. Vähän toista kuin nämä mammalomailun dekkari- ja vauvakirjat.

Tämän talon kirjatilanteeseen pitäisi tulla ratkaiseva korjaus ensi viikon alkupäivinä kun saamme kärrättyä ostamamme Lundiaröykkiöt taloon. Ervastin divarin vinkkaamana löysimme vihdoin hyvää, kohtuuhintaista käytettyä Lundiaa ja pääsemme purkamaan kirjat. Tähän asti muutto on ollut ratkaisevasti kesken kun kirjalaatikkomeri täyttää puolet olohuoneesta ja päivittäin joutuu kääntymään tyhjin käsin takaisin kun on innoissaan lähtenyt tarkistamaan jotakin asiaa kirjahyllystä - vain muistaakseen ettei niitä kirjoja tosiaan ole vielä purettu. Enpä ole ennen tajunnut miten oleellista on että ne kirjat ovat siinä hyllyssä, turvallisesti ja helposti lähestyttävissä. Pitänee postata hyviä kuvia minunkin kunhan hyllyt kohoavat.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home