19.1.04

Raisio - hyvä ruoka tulee läheltä

RaisioYhtymä on kasvava ja kansainvälinen nainen, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi kaskuja, potaskaa, rehuja ja maltaita sekä terveysvaikutteisia ajattelun ainesosia ja persoonallisuushäiriödiagnostiikkaa. Hänen toimintonsa on jaettu kolmeen toimialaryhmään, jotka ovat RavintoRaisio keittiön suunnalla, RaisioChemicals Flemarin ja Hesarin kulmaan parkkeeratussa pakettiautossa ja RaisioLifeSciences aamuisin lääkekaapilla.

Raisio pitää huolta nk. julkisuuskuvastaan ja kommentoi usein lehtien palstoilla hänestä kirjoitettuja nk. paskapuheita. Terävän kielensä ja nopean älynsä ansiosta Raisio jää harvoin - jos koskaan - sanattomaksi. Hänen vastineensa osoittavat ällistyttävät aukot keskustelukumppani argumenteissa ja ajattelussa. Hän näpäyttää epäloogisuuksista ja kiertää kehäpäätelmät pikkusormensa ympäri. RaisioYhtymä on ihmeellinen nainen. Kolmen kv-yrityksen pyörittämisen lisäksi hän jaksaa käydä väsymätöntä debattia lehtien palstoilla. Mistä hänellä riittä energiaa tuohon kaikkeen?
"No, sanotaan nyt vaikka näin että kun maailmassa on virhe, en minä voi olla jouten" toteaa tämä kaunotar jonka syvimpiä tuntemuksia lehdistö yrittää turhaan tavoittaa. RaisioYhtymä naurahtaa ja sytyttää uuden tupakan. Avaan suuni kysyäkseni vielä jotain mutta sanat takertuvat kurkkuuni, sanoja ei ole. RaisioYhtymä puhaltaa kaksi savurengasta ja hymyilee. Ymmärrän että haastattelu on päättynyt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home