Kallion baareja ei kohta enää ole
Verottaja aloitti tehoiskut ravintoloihin, kertoo Hesarin verkkoliite. Verottaja tehotarkastaa epäilyttävän halvat pitsa- ja kaljapaikat. Suomen hotelli- ja ravintolaliiton mukaan "pitsan kannattavuusraja on noin kuusi euroa ja oluttuopin noin neljän euron paikkeilla."
Miten käy tuopillisten Kaarlenkadun Rybarissa (1,80e), Fleminginkadun Merirosvossa ja Maatuskassa (2,5e) tai Helsinginkadun Stella Starissa (3e)? Kallionhovin hyvät pitsatkin ovat vain 5e. Saa nähdä tuleeko meille taas koko Kallio täyteen keittiöremontteja kuten viimeksi alaikäisille tarjoilu-tehotarkastusten yhteydessä kun joka toisessa paikassa oli kahden-kolmen viikon keittiörempat... Vai muuttuvat kaikki paikat samanlaisiksi kuin Freemans/Pub Alba/mikä vaan Flemarilla, joka oli auki aina muutaman viikon ja sitten pamahti kiinni puoleksi vuodeksi ennen aukeamistaan taas uusin ulkkarivoimin.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home