12.7.07

Seiskameemi

Nyt kiertää nasta seiskameemi jolla tällainenkin kisaväsynyt polkkaaja pääsee takaisin ratsun selkään. Minä haluaisin lukea faktalistan sekä Piikkarilta että Kodittoman laululta.

Seitsemän faktaa minusta:

1) Eilen tein elämäni ensimmäiset piuhaostokseni ja kytkin ne laitteisiin ja vieläpä oikein! Läppärin musat kuuluvat nyt stereoiden kaiuttimista ja leffoja voi katsoa telkkarin ruudulta. Muuten kaikki meni putkeen mutta telkkarista jäivät puuttumaan värit. Paneudun ongelmaan joskus myöhemmin, nyt tyydyn paistattelemaan itsetietoisessa tyytyväisyydessä.

2) Minulla on aina vähintään neljää eri kahvia jääkaapissa. Tällä hetkellä näyttää löytyvän pressokahvia, tumaa pressokahvia, kofeiinitonta pressokahvia, kahta lajia espressoa sekä tavallista ja kofeiinitonta pikakahvia. Kahvi on näet tärkeää.

3) Jos minuta kysytään miten valitsen Pittin ja Nortonin väliltä, valitsen aina Nortonin.

4) Syön nykyisin kanaa useamman kerran viikossa vaikka se on epäeettisimmin tuotettu elukka tarkasteli ongelmaa sitten tuotannon (karmeat elämä ennenaikaisen kuoleman edellä) tai buddhalaisuuden näkökulmasta (mahdollisimman vähän kuolemia per lihakilo - sinivalas olisi tässä suhteessa aika optimaalinen).

5) Keskeinen tavaroidenjärjestelyperiaatteeni ovat laatikot ja pinot. Tässä ruokapöydällä esimerkiksi on läppärin, pippuri- ja suolamyllyn ja kolmen kahvikupin lisäksi kaksi laatikkoa: vähäpätöiset pikkutavarat (hiuslenkit, irtoväriliidut, tuikkulyhty, kolme tuikkukynttilää, Juhlaviikkojen esite viime vuodelta, mynthoneita, tulitikkuja ym.) ja tärkeät pikkutavarat (pyöränavaimet, passi, kummeille poltetut kuva-cd:t, mynthonit, lahjakortti ym.). Lisäksi löytyy yksi pino (lajiteltavat tärkeät paperit, nahkaranneke, luentomuistiinpanot, kotisivuindeksointi muistiinpanot, buranalevy ja kolmet cd-kannet)

6) Minulla on hyvin vakaa aikomus tehdä gradu valmiiksi tulevan talven aikana.

7) Minulla on liput ekaan Potterinäytökseen ensi yönä kello 00:05!

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home