24.4.07

The City of Blood Sausage

Terveisiä Tampereelta! Hotellissa ekaa kertaa vuosikausiin. Eka kerta tässä uudessa Omena-konseptissa. Kyseessä on siis uudenlainen henkilökunnaton hotelliketju. Ja se toimii.

En todellakaan jää kaipaamaan simpsakkaa respaa ja ykköskerroksen ylihintaista kokolattiamattobaaria. Riittää että kaikki toimii: ovi aukesi koodilla kuten pitkin. Huone oli asiallinen ja siisti. On telkkari ja radio ja jääkaappi ja mikro: on jopa nettiyhteys (vaikkakin törkeällä riistohinnalla). Tätä ketjua tulen käyttämään kyllä jatkossakin. Tuli myös mieleen että mukavankokoinen huone sopisi hyvin taaperomatkailuunkin.

Olen opiskellut ja oppinut. Ja tuntenut mielihyvää kun on jo paljon minkä päälle uutta tietoa haltuunottaa. Uncanny valley ei enää ihmetytä ja Benjaminin essee on hallussa edelleen.

Lisäksi olen tehnyt yhden ppt-shown, ircannut ekan kerran kahdeksaan vuoteen ja chatannyt ekaa kertaa neljään. Nauttinut kahvista, Chill-limusta, aamukävelyistä ja iltarauhasta. Vielä kolme pitkää yötä tätä rauhaa jäljellä, uskomatonta.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home