7.1.07

Pullaa neron kanssa

Huomenna alkaa koulu. Tyttö on ollut kanssani koko viikonlopun ja meillä on ollut ihanaa. Tuntikausia puistossa, Emmaa, Emiliaa ja Elviiraa, Myyrän Talvea, isoja palapelejä, piilosta. Lapsi sanoo "minä olen nero ja söpö". Niinhän onkin. Vehnäaltistus jatkuu kotona kymmenettä päivää ja vilja voitaneen pikkuhiljaa todistaa sopivaksi! Eilen vedeltiin iltapalaksi tonnikala-toasteja ja oli aika juhlavaa. Tänään ajateltiin leipoa pullaa.

Ostin alesta muutamalla eurolla anti-fit-housut, hauskan farkut, joissa on leikkihenkselit jotka kuuluu jättää roikkumaan alas. Matkalla puistoon sain yhden erikoisimmista kohteliaisuuksista (?) pitkään aikaan. Olin tunkenut farkunlahkeet turkoosien maihareiden sisään, takkina oli maihari, työnsin rattaita, farkkuhenkselit roikkuivat polvissa. Vanhempi nainen kysyi: "ovatko nuo ihan oikeat henkselit? Onko se haalari?" Minä: "Eikun nää on vaan tälläset koristeet". Nainen: "Sulla on hienot saappaat ja takki, ja se olet kuitenkin ihan oikea nainen, sulla on vauva ja kaikki. Tosi hienot saappaat." Jaa? Kiitti.

Huomenna aamulla lapsi tarhaan, sitten eka valohoito tähän kermiittin, sieltä kouluun pitkän kurssin ekaan päivään. Kevät alkaa nyt. Ja siltähän se ulkona näyttääkin.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home