1.1.07

Syksy on ohi!

Aloitin illan syömällä Nuevossa. Minulla oli jalassa uudet pornohokkarit vaikkei koskaan saisi laittaa uusia kenkiä suoraan juhliin päälle. En voinut mitään, piikkiteräiset mustat ihkukengät oli korkattava. En kaatunut kertaakaan, edes Sofian kadun mukuloilla, pisteet minulle! Nuevon ruoka oli ok mutta ei niin hyvää kuin olin odottanut. Viinit sen sijaan olivat erinomaisia jälkkäriviiniä myöten.

Takaisin Kalliossa. Nostelimme maljoja syksyn päättymiselle useampaan kertaan, minä ja E ja M. Kaikkia meitä on mennyt syksy kohdellut aika karulla kädellä ja hihkuimme vaan ettei koskaan enää. Raketit poksuivat kirkontornin ympärillä ja minun oli hyvä olla. Tuhosimme kolme litraa viiniä ja teimme tosi monta valkovenäläistä. Skumppaakin juotiin ja votkaa. Esitimme improvisoituja dialogeja parvekkeella, läsnä olivat ainakin Sherry Palmer ja Tony Almeida ja tietty Bauer ite.

Herättyäni matolta oli pitsa kuumaa ja limu kylmää. Subbarilta tuli Simpsonimaraton, emme nousseet lattialta kuin hakemaan lisää pitsaa uunista. Kotona hemmottelin itseäni silmittömän hyvällä romaanilla ja ammeellisella maitokahvia.

Eilisen yllättävin tervehdys tuli Tampesterin suunnalta. Mietin että on hienoa että minut hyväksyttiin G&S-työpajaan. Ei vain siksi että luennoitsijat ovat hyviä ja aiheet silmittömän mielenkiintoisia vaan siksi että toinen työpajoista järjestetään Mansessa! Pääsen siis tänä keväänä väistämättömästi treffaamaan kaupungin hyviä polkkaajia, ainakin lemppariani, pus vaan sinne!

Illan ajattelin litteroida yhtä häpeällisesti myöhässä olevaa nauhaa ja katsoa sitten Lostia.

Tänä vuonna aion luottaa itseeni naisena ja äitinä. Aion hävetä joka päivä vähemmän ja pudottaa syylisyyttä yhtä tehokkaasti kuin viime keväänä painoa. Tyhjentyvän tilan ajattelin täyttää alttiudella ja nauttimisella. Tehdä tästä hyvän vuoden valoa tulvillaan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home