26.12.06

Mudista ja bokseja joulunaikaan

Vanhaa sketsiä mukaillen voisin todeta:
"this week, I've been mostly watching kaksnelosen kolmatta kautta"
Tämä on lomaa. Mutakakkua kaapissa ja kaksi tv-sarjaa bokseissa. Lostin kakkonen odottaa tämän virusseikkailun päättymistä. Ei herätyksiä aamuisin vaan sängyssä makoilua niin myöhään ja pitkään kuin haluaa. Ei kiirettä minkäänlaista. Lupasin itselleni etten aloita töiden tekemistä ennen kuin vuosi on vaihtunut. Olisihan noita, vaikka mitä luentopäiväkirjoja ja esseitä ja kurssisuunnitelmien tekemisiä ja luentovalmisteluja mutta odottakoot. Tunnen itseni voimakkaammaksi ja idearikkaammaksi aamu aamulta. Mistä sitä kuuluisaa luovuutta ammentaa jos uuvuttaa itsensä? Ei mistään. On pattereiden lataamisen aika.

Aika hauska yksityiskohta olivat kaksi koulumailia jotka lähetin eilen (ihan pikkuisen hommia vaan). Sain vastaukset kahdelta opettajalta tunnissa. Joulupäivänä! En minä taida olla ainoa olla ainoa, jolle loman pitäminen tuottaa vaikeuksia...

Minulla on muuten teoria pätkätyösukupolven ylikehittyneestä työmoraalista ja jatkuvasta liian vähän tekemisen tunteen synnyttämästä syyllisyydentunnosta. Syyttävä sormi osoittaa 70-luvun tiedostavia lastenkirjoja! Kirjoitan tästä pitemmästi myöhemmin. Jos jaksan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home