25.2.06

RaparperiBlog suosittelee

Big White on mustaa komediaa parhaimmillaan, ihan Fargon hegessä. Otetaan luminen pikkukaupunki pohjois-Amerikassa, ruumis, kalpea vakuutusvirkailija ja kroonisesti kiroileva Holly Hunter. Se on aikalailla siinä. Touretten syndrooma kuvataan filkassa omaperäisesti mutta mitä siitä, tämä onkin fiktiota.

The Love Object on K18 mutta en tiedä oliko se ihan tarpeen, ei leffa minusta niin raaka ollut. Mies rakastuu bumpattavaan barbaraan mutta barbis alkaakin käydä päälle. Tyylilaji heittelehtii thrilleristä romanttiseen komediaan ja kauhuelokuvasta pikimustaan farssiin. Erilainen pätkä.

Nick Caven ja Pahojen Siementen videot DVD:llä oli kuukauden paras ostos. Jätkillä on asennetta ja videot ovat loistavia. Niitä katsoessani vuoroin käkätän ja vuoroin kyylenehdin. Voisikohan lapselle antaa nimeksi Blixa? Tiesittekö että Into my arms on ehkä yksi kauneimpia koskaan kirjoitettuja rakkauslauluja? Nyt tiedätte.

Ennakkotehtävät alkavat olla pulkassa ja käsikirjoituskin mallillaan. Enää pitäisi tampata kaksi viikkoa sitten suursiivouksen yhteydessä eteisen kasatut matot niin olisi kaikki tehtynä.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home