12.3.04

Hiljaisuuteni syy



Eli ensimmäinen kuva kohdussani mönkivästä ihmislalusta, jossa sekoittuvat allekirjoittaneen ja kumppanin geeniperimät. (Onko niitä syytä sekoittaa, saati laittaa kiertoon onkin sitten ihan toinen kysymys.) Kuvassa Papu on kahdentoista viikon ikäinen ja tasan kunnioitettavat viisi senttimetriä pitkä. Jos on vaikeuksia nähdä Papua, voin auttaa: Se on kuvassa pää alaspäin, ikään kuin kahdesta pallosta muodostuva hahmo. Alemman pallon ylöosassa näkyvä musta piste on silmän alku, ylhäällä näkyvästä syheröstä muodostuvat pikkuhiljaa jalat. Ultraäänikoneen rastit merkkaavat ns. pää-perä-mittaa, jolla mitataan tässä vaiheessa sikiön kokoa=ikää. Alempi rasti on takaraivon kohdalla. Näkyykö?

Hiljaisuus on syntynyt siitä etten tahtonut julkistaa tietoa ennen kuin 12 raskausviikkoa ovat täynnä, enkä sitten toisaalta osannut juuri muuta ajatella, juuri muusta kirjoittaa. Näihin viikkoihin on mahtunut kaikenlaista uutta ja jännää:

- Tupakoinnin vähentäminen kahdessa vuorokaudessa 30:stä/pv nollaan/pv
- Kahvinjuonnin lopettaminen, teen juonnin (Kuka, minäkö?) aloittaminen
- Baarissa käyntien vähentäminen kolmesta illasta/viikko yhteen iltaan/kaksi kk
- Kolme kuppia kahvia ja kaksi tupakkaa-aamiaisen korvaaminen jollain syötävällä
- Uuteen kuppikokoon siirtyminen
- Totuttelu siihen, että yön aikana voi tosiaan käydä pissalla kolme kertaa
ym.

Nyt olen raskaana olemiseen jo vähän tottunut, eli odotettavissa on edelleen blogausta muistakin aiheista kuin raskaudesta. Tosin rehellisyyden nimissä luultavasti myös raskaudesta aika lailla.

Mitä Blogosloviaan kuuluu?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home