7.2.04

Blue noses

Piipahdettiin Kirsin kanssa Kiasmassa. Baltian maista, Venäjältä ja Suomesta koottujen teosten Historiaa nopeammin-näyttelystä katsottiin vain viides kerros, pitää jatkaa toisella kertaa. Saara suositteli panoraman videoteosta jossa kerjäläisestä tehdään TV-julkkis, miten telkkariin pääsee? Se oli tosi ankara, riisuttua selittelemätöntä kuvamateriaalia jos sun mistä tilaisuuksista, liekö sitten aitoja vai ei. Väliäkö tuolla.

Venäläisen Blue noses-ryhmän videomatsku oli hulvatonta. Mahdoton määrä alapäähuumoria upposi minuun - uppoaa aina. Onneksi en ollut ainoa. Silloin olisi voinut nolottaa. Kävi taas kuten usein tapana on, että nauraminen avaa aistit ja mahdollistaa vaikuttumisen. "My manifest"-pätkä jossa kuvassa ei ole ääntä, mies aukoo suutaan megafoniin ja näyttää sanovan blaa blaa blaa, teki minulle lohduttoman olon. Perinteiset eritteiden levityksetkin oli ikuistettu. Kuvaa oli paljon, ei katsottu ihan loppuun saakka. Pitää käydä uudestaan vaikka viikon kuluttua. Yöjuna-näyttely on päällä ymmärtääkseni vielä kuun loppuun. Senkin voisi katsoa uudestaan.

Hammas alkoi vihloa ylhäällä Kiasmassa aivan vimmatusti ja on jatkanut tätä koko illan. En tahdo ajatella sitä, en tulevaa juurihoitoa jolla uhkailivat hammaslekurissa viimeksi. Enkä etenkään sitä että juurihoito maksaa julkisellakin nippa päälle 100 euroa. Fak. Pesen vain hampaita täysiä ja tosi usein, ehkä reikä lannistuu?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home