12.9.05

Hakuammuntaa

RaparperiBlogin sadas tilaaja rekisteröityi tänään! Mahtavaa! Tervetuloa joukkoon mukaan. Luvassa edelleenkin sekavia postauksia samanlaisista aiheista.

Minua vaivasi hiljan writer's block. Ei irronnut, ei sitten millään. Seuraa yritys käynnistykseksi.

Blogiin löydetään hakusanoilla. Tässä viimeaikaisia:

Imetystuki. Se on tärkeää. Minustakaan ei olisi tullut tätä nykyistä taaperoimettäjää ilman sitä. Parasta imetystukea saa itu-listan kotisivuilta. Imetysportaalista on myös varmasti apua.

Yksi tuoppi on myös erinomaisen tärkeä asia. Omani tilaan yleensä lähibaari Bravadosta tai Mäkikuplasta. Mäkiksessä on myös kaupungin juustoisimmat pitsat. Suosikkini on numero 16. Vahuijissa on fetaa, oliiveja, sipulia ja tomaattia.

3D-ultra ja 4D-ultra. Näistä olenkin blogannut. 3D-ultra menee jotenkuten jakeluun mutta neljäs ulottuvuus on aika ja sen nauhan tahtoisin tosiaan nähdä joka sitä kuvaa.

Simone de Beauvoir on huippukirjailija. Lukekaa sitä.

Päiväpeitot ostin Ikeasta ja jo kaduttaa.

Carcassonne on hieno peli jota voi pelata kaksin ja ryhmässä, toimii aina. Ainoa miinus ovat pienet nappulat taaperon suussa.

Istukka etuseinässä
. Minulla oli. Sitä ei kuitenkaan olle syyttäminen pitkittyneestä synnytyksestä.

Raskausviikkojen laskeminen ei ole niin helppoa kuin voisi luulla.

Pitkä marssi on Kingin paras romaani. Kannattaa lukea.

Miten nopeuttaa synnytyksen. Jaa-a, miten? Se kysymys kai on kaikkien viimeisillään kärvistelevien mielesä. Minä olin juonut lasillisen punaviiniä kun vedet holahtivat raskausviikolla 36+6. Kannattaa kokeilla. Jos ei toimisikaan, on ainakin hauskaa ja olo rentoutunut.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home