31.10.04

Ravintolailta kotona

Blogipikkujoulut näyttivät menneen melkoisen mukavasti. Naisblogaajien uusia hiusvärejä oli nasta ihailla vaikka vain kuvien välityksellä. Oi jospa oisin saanut olla muukaanaa. Keväällä pidetään sitten jotkut pirunmoiset narsissibileet joissa pääsee tanssimaan pöydillä.

RaparperiBlogin ensimmäinen toimintavuosi tuli täyteen jossain kohti syksyä. Se ei ollut niin suuren juhlan paikka kuin ehkä aloittaessani kuvittelin sen olevan: ensimmäiset templaatit särisevät jo omaankin silmään, eikä arkistojen luettavuutta ei yhtään paranna se että menetin jonkun viilauksen yhteydessä kaikki skandini. Ehkä juhlin seuravaa vuotta jos saan nyt 365 päivää täyteen edes jotenkuten luettavia kirjoitelmia.

Sen sijaan juhlimisen arvoinen asia on toinen aviovuosi joka tulee täyteen huomenna. Viime vuonna juhlistimme ensimmäistä hääpäiväämme asiaankuluvan pröystäilevästi Saslikin karhupeijaisviikoilla. Huomenna ei moinen ihan onnistu, vaikka vuosi sitten, järjestettyäni yllätyksen, käskinkin miehen hoitaa täksi vuodeksi jotain vähintään yhtä fiiniä. Päätimme olla luovia ja viettää hyvän ravintolaillan kotona. Tähän tarkoituksen sopii Gastronautti, josta tilaamme huomisillaksi herkkumurkinoita kaikilla mausteilla. Imetys- ja vaipanvaihtotauokoja kun voi kotona pitää niin monta kuin tahtoo.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home