28.10.04

Imetysten aikana mietyttyä

Olipa mukavaa olla näin kertakaikkisen väärässä ennusteluineni. SKP meni ja otti yhden valtuustopaikan! Oma ehdokkaani toisesta puolueesta jäi varasijalle mutta onneksi puolueen läpimenneissä ei juuri ole moitittavaa.

Lukaisin Da Vinci-koodin. Tuju lukupaketti, välillä tekee hyvää lukea tälläista helppoa ja viihteellistä kirjallisuutta, kirja oli kirjoitettu niin elokuvamaiseksi että tapahtumat vilistivät koko ajan silmien edessä kuin paraskin filkka. Oikeaoppisesti jokainen luku päättyi huikean jännittävään tilanteeseen niin että oli pakko jatkaa suoraan eteenpäin. Aikaa lukemiseen kului näin vain muutama päivä. Ihan täydellinen kirja iltojen imetysputkiin: kello kahdeksasta menee vähintään yhteentoista niin että pikku sankari on rinnalla viiden minuutin vaipanvaihtotaukoja lukuunottamatta koko ajan. Kirjan sisällössä ei paljoa uutta ollut, onhan Gabriel Knight 3 pelattu läpi jo aikaa sitten. Nyt otin lukuun (vihdoinkin) Tuula-Liina Variksen Maan päällä paikka yksi on.

Perjantain blogipikkujoulut kiinostaisivat enemmän kuin paljon mutta olen kovin epäileväinen että sinne uskaltaisin tulla. Vauva menee nukkumaan vasta puoliltaöin joten ainoa mahdollisuuteni olisi varmaan kurvata keskiyöllä taksilla suoraan tapahtumien keskipisteeseen. Toisaalta, taksillahan minä edelliseenkin blogimiittiin huristin, silloin suoraan lentokentältä...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home