Hääpäivä
Vein Jussin Saslik-ravintolaan. Kaikki meni kuten olin sopinut, meitä odotti Timantti-kabinetti, tunnelmallinen kahden hengen soppi jossa kynttilät jo paloivat. Jussin ruokalista oli hinnaton, ravintolassa on tapana kattaa naiselle ruokalista ilman hintoja, mutta nyt kun minä olin yllätyksen järjestäjä esitin toiveen päinvastaisesta järjestelystä. Ideana oli, että J voisi nauttia mitä haluaisi, tarvitsematta huolehtia siitä mitä mikäkin maksaa. Näin myöskin tapahtui.
Ihan ensin:
Molemmat: Venäläinen kuohuviini
Alkuruuat:
Raisa: Blini ja munakoisokaviaaria
Jussi: Saslikin karhumeetvurstia ja gruusialaista salaattia
Viini:
Oriachovitza Cabernet Sauvignon Reserve 1998, Bulgaria
Pääruuat:
Raisa: Hapankaalikroketteja ja kasviksia vartaassa, piparjuurismetanaa ja kauranhelmipaistosta
Jussi: Liekitetyt karhunfileenoisetit vartaassa, juuresgratiini ja vahvaa punaviinikastiketta
Jälkiruoka:
Molemmille: Uunijäätelö Katariina Suurelle
Raisa: Kahviannos
Jussi: Vana Tallin-kahvi
Ei paha. Ei ollenkaan. Aika hyvä. Parasta mitä kumpikaan on koskaan syönyt. Maksoihan se, mutta miksi ihmeessä ei investoisi tällaiseen iltaan muutaman kerran elämässä? Ihana ilta. Kiva olla naimisissa.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home