21.4.04

Papu kasvaa

Eilen käytiin Kättärillä "virallisessa" ultraäänikuvassa jossa skannaillaan sikiön rakenteellista kehitystä. Kaksi kättä, kaksi jalkaa, kaksi munuaista ja neljä kammiota sydämessä. Ei mitään yllätyksiä - ei huono.

Pikkuinen on jo yli 20 cm pitkä ja painaa parisataa grammaa. Ihan mielettömän söpö se oli, liikkuvainen. 12-viikoisen lötköttävän papun sijaan näkyi potkiva ja kääntyilevä uusi ihminen joka poseerasi välillä käsivarret rinnalla ristissä, välillä toinen käsi otsaan nojaten Rodinin ajattelijan malliin. Saatiin pitkä printti kuvia joilla voidaan taas kiusata kaikkia vieraita ja nettisivuille eksyjiä. Kunhan tuleva isukki saa kuvat skannattua niin saadaan tännekin taas gallerialle jatkoa.

En ole vielä tuntenut potkuja, nyt selvisi syykin. Istukka, joka on tässä vaiheessa melkein isompi kuin vauva, on minulla kohdun etuseinässä, siis mahan puolelle, ja se on aika hyvä vaimennin viisikuukautisen hennoille potkuille. Ehkä jo muutaman viikon päästä... Nyt tiedän myös miksi koko ajan on pissahätä. Tällä hetkellä Papu on mahassa niin että jokainen potku osuu virtsarakkoon joka siis viestittää koko ajan tyhjennystarvettaan.

Eilen olin piiiitkästä aika baarissa! Tämä kai on sitä keskiraskauden mukavuutta, hajut eivät öllötä kuten alussa, jaksoin hyvin istua tupakansavuisessa Om'pussa ja joinpa kaksi pulloa ykköskaljaakin! Oli ihanaa päästä ihmisten ilmoille. Sama ihminen minä olen edelleen, ei mustikkapirakoiden leipominen - vaikka kivaa onkin - jaksa viihdyttää ihan joka viikonloppuilta. Äiskä tuulettuu.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home