30.9.03

Voittaja

Selvisin tästä päivästä, ihme kyllä. Nukkumaan menin 01:34 ja varmaankin 01:36 tuli uni. Herätyskello soi 06:30 ja varastin itselleni vielä yhden kymmenminuuttisen lämpimän miehen kyljestä 06:40-06:50. (Olen mestari keräämään lisäuniminuutteja, kahta tai kolmeakin jos on oikein tarve. Torkahdan ja kun snooze tuuttaa, jatkan aamupuuhia. Esimerkiksi kahvin valumista odotellessa voi toimia näin. Kanssaeläjässä tämä toisinaan herättää lievää ärtymystä, hän kun sitten herää aina samaan aikaan eikä välttämättä nukahda yhtä rivakasti kuin allekirjoittanut.) Mutta ensimmäiset opetustunnit 9-15 menivät mainiosti, jopa erinomaisesti ja ehdin Tapiolaan ajoissa vaikka stressasin muuta. Illan opetuksistakin taputtelen itseäni selkään, paljon uusia löytöjä, kohtausaihioita, ideoita.

Nyt minua odottavat Tapsun reseptin mukaan tehdyt lämpivät leivät "Lentävät helluntalaiset", joita syödessä on kuulemma hyvä puhua esimerkiksi vähemmistöuskonnoista. Elämä toimii!

Ai niin, minua kiusattiin tänään uhostani vetää pleksit perjantaina. "Kahden tuopin kännit ja kahdeksalta nukkumaan." Toivottavasti ei. Toivottavasti monta hyvää vääntöä, innostusta ja onnistusta ja kaikenlaista hyväntuulista meuhkaamista savuisessa pöydässä. Mutta vinoilussa oli perää, ainoa keinoni välttää uhkakuva on satsata perjantai-aamun uneen, pitkään sellaiseen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home