28.9.03

Goran Bregovic

Wupi, Koetilan remontti lähestyy loppuaan. Päivä meni jälkiä siivotessa. Ihastelin välikaton poiston jälkeen korkeuksiinsa kohonnutta tilaa ja hohtavan valkoisia seiniä. Teollisuusimuri imi joka hipun ja lastun viimevuosikymmeniltä asti. Pattereiden väleihinkin päästiin käsiksi kun Jussin kanssa toimittiin koko luovalla voimallamme: Tarpeeksi kapea suutin syntyi päästä katkaistusta muovisesta puukontupesta ja eristysteipistä. Tätä minä kutsuisin todelliseksi innovatiivisuudeksi. Jäljellä enää sähkötyöt huomenna mutta niistä Sidi pitää huolen.

Sama mies antoi lainaan Goran Bregovicin Underground-leffan
soundtrackin , joka pamahtaa minulle jostain kaupasta heti ensi tiistain jälkeen! Mieletöntä musiikkia. Leffakin tuli mieleen taas pitkästä aikaa, sen maaginen realismi ja mahdollisten lukutapojen kirjo: Psykologinen, poliittinen tai filosofinen (kuten hyvissä elokuvissa yleensä).

Tänään jäljellä enää apuraha-anomuksen tekeminen ja tuntisuunnitelmat huomiselle (11-15 sekä 16-21.30). Ei muuta kuin teepannu tulelle ja tekemään, sillähän niistä pääsee.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home