30.9.03

Palkkapäivä!!!

Nyt on livskraftia vaikka muille jakaa. Palkat tulivat! Ja melkein kaikki oikein ja ajallaan. Ainoastaan yksi 120€ kämmättiin maksupäässä mutta huomasivat onneksi itse eikä tarvinnut soitella perään, sekin tippuu tilille varmaan jo huomenna. Tajusin minkä voimalla jaksan kyllä koko viikon: Niiden pleksien, jotka vedän perjantaina. Aion olla niin vinossa ettei paremmasta väliä. Oih, ihana haave.

Fleminginkatu oli aamuseitsemältä jollain oudolla tavalla jouluinen. Ehkä se johtui siitä pimeydestä, ja katuvaloista jotka välkkyivät lämpimänsävyistä valoaan kiiltävään asvalttiin. Joulu, vaikka niin kovin kitchiä, myös viehättää minua. Jokin niissä värivaloissa ja kilinöissä, sentimentalisissa lauluissa ja satuhahmoissa kyllä sytyttää.

Thaimaan hallitus aikoo lennättää (kyllä) satoja Kambodzhan kerjäläisiä (lähinnä naisia ja lapsia) takaisin kotimaahansa. Kauankohan niillä lentomatkailuun törsätyillä rahoilla olisi tuettu näitä kerjäläisiä (Kambodzhan tulotaso kun ei tietääkseni niitä ihan huikeimpia ole)?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home