16.7.05

Kustaviin/ mä kaipaan niin...

Helsingin esitykset ovat ohi. Kiitos kaikille saapuneille! Mm. siis Veeralle, Eufemialle, Siguraattorille, Merjalle, Jukalle ja pojille, Riikalle ja liinapojulle, Pörrölle + Esikolle ja Unikolle sekä Ritvalle + jälkikasvulle ja niille joita en tässä muistanut mainita.

Kokonaiskatsojamäärä on yli neljäsataa, vaikka esityksiä oli täällä vain viisi. Se on hurjan paljon. Halusin tehdä matalan kynnyksen teatteria: pääsymaksutonta ja helposti lähestyttävää. Viedä teatterin lasten luo sen sijaan että lapset tuotaisiin kolossaalisiin ja kolhoihin teatteritaloihin. Ilmeisesti onnistuin. Huomenna kokka kääntyy kohti Kustavia.

Vauvan nystyrät diagnosoitiin vauvarokoksi. Kaikki on sikin sokin allergiarintamalla, ei auta kuin odottaa ja katsoa missä kunnossa iho on taudin mentyä ohi.

Olen pakannut tavarat. Niitä on paljon. Rinkka kasvaa pään yläpuolelle ja nyssäköiden määrä lisääntyy. Autoilijoiksi emme ryhdy kuitenkaan edelleenkään.

RaparperiBlog hiljenee siis viikoksi. Nauttikaa auringosta ja kylmästä siideristä. Minä pulahdan heti perille päästyä puusaunan kautta mereen uimaan!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home