29.5.04

Suljetut ja avoimet asunnot

Käytiin eilen katsomassa asuntoja. Kaksi oli Hämeentiellä lähellä kurvia. Neljää kämppää kävimme katsomassa (itsellemmekin yllätykseksi) Merihaassa.

Suljettu
Merihaassa oli hassua kävellä, kuten siellä aina on. Kaikki on tuttua lapsuusvuosilta mutta kuitenkin ihan erilaista koska kaikkea katselee metriä ylempää kuin silloin. J. sanoi tarkasti että kämpissä oli lähiö-layout. Asunnot oli suunniteltu niin että lapsille ja aikuisille oli omat makuuhuoneet. Jokaiseen huoneeseen (myös keittiöön ja olohuoneeseen oli vain yksi ovi ja huoneet olivat pitkulaisia, käytävän varrella. Asunto sulki itseään. Vaikka 70 m2< onkin ajatuksena meille yksiöläisille huima, sijainti olisi mahtava ja merinäköalakin ihan ok, ei meitä kuitenkaan sinne saa lähtemään.

Toista olisi käppäillä himaan Ervastin ohi. Noh:

Avoin
Hämeentien talon rapussa tuoksui mummolan rapulle. Läpitalon asunnossa oli pikkuinen parveke, kaksi isoa valoisaa huonetta ja vaatehuone. Keittiön ovissa oli lasit, ja sinne pääsi kahdesta suunnasta, asunnossa pääsee ympäri. Asunto oli auki, hyvällä tavalla.

Kumpaankohan laitetaan paperit?

PS. Vinkiksi kaikille Satolle tai VVO:lle anomuksensa jättäneille, katsokaa netistä heti vapaita asuntoja ja soittakaa ja pyytäkää näyttöä. Me olemme roikkuneet jonossa joitakin viikkoja ja pääsimme katsomaan kämppiä heti soitettuamme.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home