3.1.04

Vauvat elokuvissa

"Tervetuloa BabyBioon
Vauvamyönteisyys ry:n (nykyisin Imetyksen tuki ry) kanssa aloitettu BabyBio on enemmän kuin vain elokuvaesitys. Kaikki tänne tulleet ovat siihen varautuneet. Niinpä ei ole mikään häpeän saati paniikin paikka, jos oma vauvasi alkaa itkeä, jos hänellä on vaikea päivä, jos sinulla on vaikea päivä ja vauva ryömii penkin alla karkuun.

BabyBion esityksen aikana on sallittua puhua vauvalleen, liikkua, käydä vessassa, vaihtaa vaippaa, vaihtaa paikkaa, pistää pitkäkseen, imettää, kaivella laukkua, viihdyttää vauvaa, houkutella ryömivää vauvaa pois naapurin laukulta, lämmittää pulloa tai ruokaa, poistua salista ja palata..."


Hyvältä kuulostava uudistus. Mutta miksi tämä koskee vain vauvoja? Miksei järjestetä näytöksiä joiden välissä saisi käydä tupakalla, joissa olisi himmeä valaistus ja olutta myynnissä salin takaosan baaritiskillä? Joissa saisi kommentoida elokuvaa, jutella ystäviensä kanssa, käydä vessassa välillä... Miksi vain vauvat ovat tarpeeksi keskeyttävän eleen tarpeessa? Kun minä saan joskus vauvan niin lähden ehdottomasti babybioleffoihin! (Kunhan niihin saadaan myös hyviä elokuvia. Nykynäkymä vaikuttaa siltä että vauvojen kanssa liikkuvat tahtovat nähdä a) romanttisia komedioita b) perhekomedioita tai c) veijarikomedioita. Mutta alku tämäkin.)


0 Comments:

Post a Comment

<< Home