24.10.05

Oh Lord / I'm a boy no more

Kommenttiosastolla on häikkää, en saa vastattua viesteihin. Kärsivällisyyttä. Sähköpostinikin jumittaa. Jos sinulla on kiireistä asiaa, varmista viestisi saapuminen puhelimella. Blogger jumitti eilen: tämä on siis eilinen viesti. Space-näppäin ei toimi. Voiko jumitus olla henkistä lajia?

Epäprofessionaalisuuden ylistys. Taaperon korvatulehdus on sekoittanut minut todella pahasti. Luulin että nyt on viime viikko. Tajusin tänään viiden minuutin sisään unohtaneeni kaksi (2) työasiaa. Viimetorstaisen (!) kokouksen ja tämäniltaisen tapaamisen. Kirous ja kuolema! Sietämätöntä. Tehtyä ei saa tekemättömäksi. Kaikki ovat onneksi olleet ymmärtäväisiä. Ei auta kuin keskittyä paremmin tulevaisuuteen.

Jarkon bileet ja Jannen booli verottivat minua niin pahasti että päädyin eilen nukkumaan klo 19:50. Kellon ympäri nukkuminen teki kyllä hyvää, tänään on tuntunut jo ihmiseltä.

Julmahuvi-boxi on ehkä vuosikymmenen paras ostos. Extroista löytyy mm. Ramin ja Sepon Hetken laulut kokonaan ja julkaisematon Touko-Pouko. Ne piristävät.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home