Papupihvit
Olen yhdistellyt erilaisista papupihviresepteistä oivallisen muunnoksen. Eikun jakoon.
Paremmat papupihvit
Pakasterasiallinen keitettyjä papuja (esimerkiksi kidney- tai vahapapuja)
1 sipuli
paljon valkosipulia
loraus oliiviöljyä
paljon mausteita (esimerkiksi garam masala, juustokumina, paprika, chili tai chilirouhe, currytahna...)
vähän suolaa
muutama ruokalusikallinen tomaattimurskaa
maissijauhoja
Sipuli pehmitetään pannulla öljyssä. Lisätään valkosipuli ja mausteet, käännellään. Sekoitetaan mukaan rikotut pavut ja tomaattimurska, sekoitetaan hyvin. Täydennetään maissijauhoilla sopivan paksuiseksi massaksi. Taikinan annetaan seistä hetki ja siitä paistetaan neljä pihviä. Lisukkeeksi riittää hyvin salaatti, halutessa myös riisi. Kastikkeina on testattu tahinia ja makeaa thai-chili-kastiketta, toimivat hyvin molemmat. Salsan voisin myös kuvitella sopivan kaveriksi. Nauttikaa.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home