6.3.05

Sunnuntaifemma

Tästähän alkaa tulla tapa.

1. Onko aamiainen oikeasti päivän tärkein ateria?

Ei. Tosin painonhallinnan kanssa juttu menee käänteisesti: mitä paremmin osaa syödä aamulla, sitä vähemmän tulee iltaisin naposteltua.

2. Onko sinulla tapana syödä aamiasta? Mistä koostuu?
On, tavan opin raskausaikana ja se on hyvä edelleen. Kaurapuuroa, leseitä ja marjoja, tuoremehua ja maitokahvia. Viikonloppuisin ehkä juustoleipiä ja paprikaa tai vaikka munakas.

3. Lämpimät ateriat; teetkö itse vai syötkö ulkona?
Teen itse lähestulkoon kaiken, nykyisin leivät ja herkutkin. Soijattoman diettini ansiosta minun on vaikea ruokailla ravintoloissa, ja eineksien ostaminen on mahdotonta.

4. Millaista ruokaa suosit?
Kasvisvoittoista etnispainotteista kotiruokaa.

5. Onko sinulla jotain omaa kulinaarista suosikkia? Kerro.
Raisiopasta on yksi klassikko, siinä kuullotettuun sipuliin yhdistetään tonnikalaa ja aurajuustoa - jam. Sosekeitoissa olen myös haka ja fani, inkivääri-kookos-porkkanakeitto on yksi viimeaikojen onnistuneimista.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home