7.12.04

Piparkakkutalojen mahdollisuudet

Sattuneesta syystä olen nykyisin usein kotosalla. Aikaa on, se on hyvää ja pitkää. Rauhallisten kotipäivien uusin innovaatio on piparkakutalo. En ole koskaan elämässäni tehnyt piparkakkutaloa, nyt on sen aika.

Viime jouluksi ostimme piparkakkumuotin. Mitään sikoja, ukkoja tai kuusia emme tietenkään voineet anarkismipäissämme hankkia vaan venkoiltava oli tässäkin: yksi kameli.

Talon osat on nyt poltettu (ei kuten Tapola-Nykästen saunaa sentään) ja edessä on niiden kokoaminen. Meille tulee talo, joka on ihan perinteinen. Siitä tulee sitten kai jonkinlainen kamelifarmi, muita hahmoja kun ei vielä ole. Neljä seinää, harjakatto. Tikapuut katolle. Savupiippu josta tulee jotain hattaraa. Katolla kameli. Kaarisilta vie toiselle piparkakkusaarelle jossa pitäisi sitten olla jotain spesiaalia. En ole vielä päättänyt mitä se on. Kameli ei varmaan olisi enää tässä vaiheesa mikään yllätys.

Ensi jouluksi kaavailemme piparkakkuista Rautapihaa tai Mordorin portteja. Minas Tirith olisi varmaan vielä vähän liian isotöinen?0 Comments:

Post a Comment

<< Home